NHHI Motbakke Twitter

Historie

31. mars 2009 så NHHI Motbakke dagens lys. En glad og lystig gjeng hadde klart å gjennomføre fire treningsøkter og følte seg godt i gang med motbakkelivsstilen. Drømmen var NHHS, stedet var merinobakken og motivasjonen var Pils på toppen.

Påsken 2009 ble på mange måter vendepunktet for gruppen. En logo ble designet, statuttene besluttet og de ivrigste medlemmene med overtenning og krutt i beina planla løypen videre:

"FM, vi er på vei!"

Gruppen vokste seg deilig og passe stor. Etter flere treningsturer, generalforsamling, vafler, mye hygge og mere øl viste alle at dette ville nå langt.

23. april 2009, under en måned etter oppstart, møtte vi mannsterke opp på foreningsmøtet til NHHS. Klokken halv 9 entret Håvard og Atle scenen. På en elegant måte parerte de to staute karene selv de vanskeligste spørsmål og vant publikums gunst. NHHI MOTBAKKE var nå en realitet.

Overtenningen til guttene i NHHI MOTBAKKE var ikke med det over. Dagen derpå ble NHHI NEDOVERBAKKE stiftet med drakraft fra Motbakke. Guttene bidro til logo, sang og de første medlemmene. Veien videre baner jentene selv. Lykke til.

28. april 2009 ble en milepæl i motbakkens historie. Hjemmesiden ble født med brask og bram, tett oppfulgt av Stoltzen, pils og vafler.

16. juli 2009 er nok et høydepunkt for NHHI Motbakke. De lenge etterlengtede galladressene har ankommet fra skredderen i Kina. De stolte, røde og blå setter sitt preg på enhver NHH-fest. Alltid moro med. Aldri moro uten.

12. november 2009 har NHHI Motbakke nok en gang slått på stortromma. Nye treningsdresser med bidrag fra CRAFT (med trykk og det hele) blir sluppet med stor feiring. 36 turkise Motbakke medlemmer blir å ses på toppen av Stoltzen.

TO BE CONTINUED